garnalen met knoflook


Verhit de wok, doe er de olie in en roerbak de knoflook lichtbruin(niet te donker, anders wordt het bitter).
Roer er de gemberwortel door, roerbak deze 30 seconden, voeg er dan de garnalen toe en roerbak ze 2 minuten tot ze ondoorzichtig beginnen te worden. Roer er de vissaus, de koriander, 2 eetlepels water en flink wat peper door. Laat alles kort roerbakken.
Serveer de garnalen op een bedje van slablaadjes die met limoensap zijn bedruppeld en bestrooi ze met kleine komkommerblokjes of bolletjes.



Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Schaaldieren

6 pers

no:675/971 << >>
2 eetlepels olie
6 tenen gehakte knoflook
1 cm. gemberwortel gehakt
18 grote rauwe garnalen, gepeld en van de darm ontdaan, met staart
1 eetlepel vissaus
2 eetlepels korianderblaadjes gehakt
vers gemalen zwarte peper

slablaadjes, limoensap en klein gesneden komkommer