Eendenfilet met cashewnoten en mango


Het vet van de eendenborst insnijden tot op het vlees, zodat er driehoekjes ontstaan.
De eendenborst aan de vetzijde uitbakken(zonder olie) totdat het vet krokant is, omdraaien en verder gaar laten worden. Laat het eventjes rusten.
Snijd het vlees nu in plakjes van 1/2 cm.
Verhit de wok en doe er de olie in met de rode currypasta en laat het eventjes bakken.
Nu de eendenfiletplakjes, suiker en limoensap toevoegen en 2 minuten laten bakken. Dan de mangostukjes erbij doen en door en door heet laten worden.
Serveer op een platte schaal en garneer met de cashewnootjes en lenteui.
Succes en eet smakelijk!!
Tip: Serveer het eens met een mooi groente roerbakgerecht en witte Thaise rijst

-Nieuw-

Thailand

Gevogelte

4 pers

no:187/971 << >>
1 mango, geschild en in blokjes gesneden
2 eendenborstfilets
50 gr. cashewnoten ongezouten
2 eetlepels Thaise rode currypasta
2 lenteui klein gesneden
1 eetlepel olie
2 eetlepels palmsuiker
sap van 1/2 limoen