Curry met stevige witvis en garnalen


Verhit de wok en doe er de olie in, bak de uiringen en de currypasta twee minuten tot het lekker gaat ruiken. Bak nu de courgettes en de pakchoi twee minuten mee.
Schenk de kokosmelk bij de groenten en breng de curry aan de kook. Laat de curry 20 minuten met deksel schuin op de pan zachtjes pruttelen en iets inkoken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Verwarm de curry eventueel opnieuw. Leg de vis en de garnalen erin en stoof ze afgedekt in ong. 6 minuten zachtjes gaar. Strooi de koriander erover.
Lekker met naan of en geurige basmatirijst!!
Succes en eet smakelijk!!




India

Zuid India

Vis

4 pers

no:583/971 << >>
2 eetlepel olie
1 ui in ringen gesneden
4 eetlepels Indiase currypasta
2 courgettes in plakjes gesneden
2 struiken pakchoi, stengels en blad in repen
1 blik kokosmelk a 400 ml.
300 gr. zeewolffilet(witvis) in stukken gesneden
250 gr. rauwe tijgergarnalen of gepelde met staart
15 gr. verse koriander klein gesneden