Carpaccio van zalm en kabeljauw


Bereiden:(moet 4 uur voor serveren): Pureer de kruiden met 3 eetlepels olijfolie tot een pasta.
Leg de zalm op het werkvlak en strijk de helft van de kruidenpasta erover.
Leg de kabeljauw erop en strijk hier de rest van de kruidenpasta op.
Rol dit op en verpak het strak in plasticfolie. Laat het ong. 4 uur bevriezen.
Serveren (moet 15 minuten van tevoren) Snij de rol in hele dunne plakjes en verdeel deze over de borden. Roer een dressing van 3 eetlepels olijfolie, limoensap, zout, peper en reepjes limoenschil.
Druppel dit over de carpaccio.
Garneer eventueel met de takjes kervel.

Succes en eet smakelijk!!

Europa

Spanje

Vis

6 pers

no:723/971 << >>
150 gr. verse zalm (een dunne plak)
150 gr. verse kabeljauw (een dunne plak)
6 eetlepels fijngesneden kruiden (basilicum, peterselie, kervel)


dressing
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel limoensap
zout, peper
1 eetlepel reepjes limoenschil

garnering
takjes kervel