Biefstuk met cashewnoten in oestersaus


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet apart.
Zet de plakjes vlees in de marinade en laat het 20 minuten staan.
Verhit de wok en doe er de olie in en laat het goed heet worden. Neem het vlees uit de marinade en roerbak deze 4 - 5 minuten in de hete olie. Haal dan het vlees eruit en zet apart. Maak de wok schoon en roerbak dan de gember 1 minuut op matig vuur. Nu er de oestersaus en de marinade toevoegen en aan de kook brengen.
Nu kan het vlees, de lenteui en de cashewnootjes erbij gedaan worden. Schep het goed door en laat het nog 1 - 2 minuten goed verwarmen.
Serveer het met rijst en gemengde groente.

Succes en eet smakelijk!!!

China

Canton

Vlees

4 pers

no:313/971 << >>
marinade
3 eetlepels sojasaus
4 eetlepels sesamolie
3 eetlepels rijstwijn
1,1/2 eetlepel maizena

500 gr. biefstuk in dunne plakjes gesneden
4 eetlepels olie
4 cm. gemberwortel gehakt
4 eetlepels oestersaus
6 lenteui in schuine stukjes van 3 cm. gesneden
125 gr. cashewnoten ongezouten geroosterd en gehakt