Babi rica rica


Maak de kruidenpasta. Meng de sjalotjes met de pepers in een vijzel en wrijf ze fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de kruidenpasta. Doe de gember, de djaun jeruk en de sereh erbij.
Schep het vlees en de tomatenpartjes in het kruidenmengsel om en voeg de suiker en zout naar smaak toe.
Laat het vlees in ongeveer 20 minuten gaarstoven.



Succes en eet smakelijk !!

Azie

Indonesie

vlees

4 pers

no:427/971 << >>
500 gr. doorregen varkensvlees in blokjes gesneden

kruidenpasta
10 sjalotjes gepeld en gehakt

7 rode lomboks gehakt ontzaad en gehakt
15 rawits (kleine pepertjes) klein gesneden zonder zaad.

1 tomaat ontveld en stukjes gesneden

2 schijfjes gemberwortel gehakt
2 stengels sereh het bovenste gedeelte eraf

5 eetlepels olie
7 daun jeruk
1 theelepel palmsuiker
zout