Spaanse slakken


Meng de boter met de paprika, tomaten en gehakte knoflook totdat er een mooie zachte substantie is ontstaan, meng er dan de hoeveelheid kruiden naar smaak toe.
Neem 4 slakkenschaaltjes en leg 1 slak in ieder holletje en schep er een kleine lepel knoflookboter op.
Bak ze vervolgens in een op 250 oC. voorverwarmde oven totdat de boter gaat bubbelen en de groenten licht gaan kleuren.
Serveer met stokbrood of toast en een glas droge cider of witte Normandische wijn is heerlijk hierbij.



Succes en eet smakelijk!!!!

Europa

Spanje

Schaaldieren

4 pers

no:360/971 << >>
24 slakken uit blik
1 klein gehakte groene paprika
2 rijpe tomaten schil verwijderd en in kleine stukjes gesneden
10 - 30 gr. fijn gehakte knoflook
50 gr. boter
cayenne peper
tijm
zout
escargokruiden