Rode kerriepasta


Bak de koriander en de komijnenzaadjes in de wok ong. 5 min. op laag vuur. Wrijf ze in een vijzel fijn en zet apart.
Doe de overige ingrediënten ,behalve de garnalenpasta in een keukenmachine of blender en laat het even draaien tot het goed gemengd is .
Voeg dan de garnalen- pasta toe met de droge kruiden en meng totdat er een pasta is verkregen.




Succes en eet smakelijk!

Thailand

Thailand

Saus

no:539/971 << >>
1 eetlepel korianderzaadjes
1 theelepel komijnzaadjes

20 kleine verse rode pepers (rawit) gehakt zonder zaadjes
3 eetlepels fijngehakte sjalotjes
4 eetlepels fijngehakte knoflook
1 eetlepel fijngehakte galangal (laos)
2 eetlepels fijngehakte citroengras
1 eetlepel fijngeraspte citroenschil
1 eetlepel fijngehakte koriander
ongeveer 20 zwarte peperkorrels

1 eetlepel garnalenpasta