Rijstsalade met komkommer en noten


Kook de rijst gaar en laat ze afkoelen.
Schil de komkommer en snijd ze in kleine blokjes en zet apart.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en zet apart.
Rooster de grof gehakte noten.
Vermeng de gembersiroop met het limoensap en de kerriepoeder, een snufje zout en het korianderblad.
Schep vervolgens het sausje, de komkommer- en mangoblokjes en de noten door de rijst.
Garneer het op een mooie schotel en geef het met geroosterde kip of andere snacks.

Succes en eet smakelijk!!

India

India

Salade

4 pers

no:168/971 << >>
300 gr. gekookte rijst
1 kleine komkommer z.z, geschild en in blokjes gesneden
1 mango in in blokjes gesneden
100 gr. gepelde gehakte cashewnoten

4 eetlepels gembersiroop
4 eetlepels limoensap
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel zout
4 eetlepels vers korianderblad gehakt