Kroepoek met garnalen


Bak zonodig de kroepoek in de hete olie en zet apart.
Garnalen in een kom mengen met het geklopte eiwit, maizena, rijstwijn, sojasaus en de peper naar smaak.
Verhit de wok en doe er de olie in en roerbak de lenteui en de gemberwortel.Schep nu het garnalenmengsel erdoor en laat het 2 minuten roerbakken tot de garnalen rose zijn.
Schep op elk stukje kroepoek een lepel van het garnalenmengsel.
Of serveer het apart en schep er aan tafel het garnalenmengsel op.
Garneer het met de bieslook.

Succes en eet smakelijk!!

China

Hongkong

Schaaldieren

6 pers

no:316/971 << >>
250 gr. gepelde ganalen klein gehakt
1 eiwit licht geklopt
2 theelepels maizena
2 eetlepels rijstwijn
1 eetlepel sojasaus
1 theelepel vers gemalen peper

3 eetlepels olie
3 lenteuien in dunne ringen gesneden
2 cm. verse gemberwortel gehakt

ongeveer 25 stukjes gebakken kroepoek

bieslook in stukjes van 1 cm. geknipt