kipsate


Leg de satestokjes in een lage schaal gevuld met water.
Meng het korianderzaad, knoflook, suiker en het zout door elkaar. Meng dit met de stukjes kip en laat het ong. 1 -= 2 uur staan.
Rijg de blokjes vlees aan de stokjes.
Verhit de olie in een koekenpan of grillpan en bak de spiesjes tot het kippenvlees doorbakken is, 3 - 4 minuten aan elke kant.
Serveer de spiesjes met rijst en satesaus.

Succes en eet smakelijk!!
Tip: Dit gerecht kan heel goed op de b.b.c. bereid worden.

Thailand

Thailand

Gevogelte

4 pers

no:600/971 << >>
6 kipfilets in dobbelstenen van 2 - 2 cm. gesneden
1 eetlepel korianderzaad gemalen(ketoembar)
2 tenen knoflook gehakt
2 eetlepels suiker
3 theelepels zout

arachideolie

houten satestokjes
2 - 3 per persoon