kip tandoori


Meng in een schaal de benodigdheden voor de marinade en doe daar de kip in, laat het een half uur afgedekt marineren.

Aan tafel: Verhit wat olie in een gourmetpannetje of grillplaat en bak een kiphaasje met marinade in 4 - 6 minuten gaar.
Bestrooi met de koriander.


Succes en eet smakelijk!!!

India

India

Gevogelte

4 pers

no:230/971 << >>
marinade
1/2 citroen geraspt en uitgeperst
2 cm. gemberwortel gehakt
3 tenen knoflook gehakt
mespuntje chilipoeder
1 theelepel geelwortelpoeder(kurkuma-koenjit)
1 theelepel korianderpoeder(ketoembar)
1 theelepel vers gemalen peper
1/2 theelepel komijnpoeder(djinten)
1 theelepel zout
1/2 bakje Griekse of Turkse yoghurt van 150 gr.

300 gr. kiphaasjes

olie
5 takjes koriander klein gesneden