kastanjechampignons met ansjoviscreme


Champignons schoon borstelen of schoon vegen met keukenpapier, de steeltjes verwijderen. De olie verhitten in een koekenpan en de champignons snel rondom bakken. Bedruppel ze vervolgens met citroensap en bestrooi ze met zout en peper, laat ze dan ongeveer 2 minuten zachtjes smoren.
Intussen de ansjovisfileetjes klein snijden en met de vork fijnwrijven.
Roomkaas, slagroom en pesto door het ansjovismengsel roeren.
Op smaak brengen met (weinig) zout want de ansjovis is ook zoutig en peper.
Warme champignons hoog opvullen met de ansjoviscreme.
Garneer met de gehakte peterselie.
Direct warm serveren.
Succes en eet smakelijk!!

Europa

Spanje

Groenten

4 pers

no:941/975 << >>
24 kastanjechampignons

2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
zout
vers gemalen peper
8 ansjovisfilets
100 gr. verse roomkaas op kamertemperatuur
2 eetlepels slagroom
1 eetlepel rode pesto

garnering
2 eetlepels fijngeknipte peterselie