gevulde ananas


Snijd de ananas in de lengte doormidden en verwijder het vruchtvlees uit de twee helften. Vang het sap op in een pannetje.
Wrijf de binnenkant van de uitgeholde helften in met citroensap. Dek ze af met folie. Snijd de harde kern uit het vruchtvlees van de ananas en snijd de rest in stukjes en doe in een schaal en doe daar de mango- en papajablokjes bij.
Verwarm het ananas-sinaasappelsap en de honing, haal het van het vuur en doe daar de rest van het citroensap door.
Giet het opgewarmde sap over het fruit en schep goed door elkaar.
Schep het fruitmengsel in de uitgeholde ananas en garneer met plakjes kiwi.


Succes en eet smakelijk!!!

Thailand

Thailand

Nagerecht

4 pers

no:690/971 << >>
1 ananas
2 eetlepels citroensap
1 mango in kleine blokjes gesneden
1 papaja in blokjes gesneden

citroensap

1 eetlepel honing
sap van een sinaasappel

1 kiwi in dunne plakjes gesneden