Gemengde groenten in kokosmelk


Snijd alle groenten in de zelfde grootte.
Kneus de rode chillipepers, citroengras en limoenblad in een vijzel.
Verhit de wok doe er dan de olie in en roerbak het chillipepermengsel ca. 2 minuten. Schep er vervolgens de kokosmelk door en breng het goed aan de kook. Dan er de groenten in doen en ca. 5 minuten laten koken, zodat de groenten nog beetgaar zijn. Op smaak brengen met de vissaus en het zout.
Garneren met de basilicumblaadjes.



Succes en eet smakelijk !!
Tip: Als je niet van pikant houdt dan kun je minder chilipepers gebruiken.

Thailand

Thailand

Groenten

4 pers

no:795/975 << >>
500 gr. gemengde groenten als b.v. aubergines
minimais, wortels,kouseband of sperzieboontjes, peultjes,patisson

chilipepermengsel
4 - 8 rode chilipepers ontzaad en klein gehakt
2 stengels citroengras klein gehakt
4 limoenblaadjes in stukken gescheurd

2 eetlepels olie

2 1/2 dl. kokosmelk

2 eetlepels vissaus
zout

garnering
15 - 20 Thaise- of gewone basilicumblaadjes