Garnalen met zout en peper nr. 2


Week de garnalen in gezouten koud water ong. 20 minuten, spoel ze goed af.
In een grote kom de gemalen drie soorten peperkorrels, zout en de maizena mengen. De garnalen erdoor halen.
De wok goed verhitten en de olie erin doen, dan bak je de garnalen snel. Vervolgens de lenteui erbij doen en de garnalen rose laten worden, ongeveer 3 - 5 minuten.
Serveer op een platte schaal, gedecoreerd met schijfjes komkommer.


Succes en eet smakelijk!

China

Sichuan

Schaaldieren

4 pers

no:482/971 << >>
8- 12 grote garnalen met schaal, de darm en de tentakels verwijderd

1/ 2 eetlepel grof gemalen zwarte peper korrels
1/2 eetlepel grof gemalen witte peperkorrels
1/2 eetlepel grof sichuan peperkorrels
1 eetlepel grof zeezout
1/2 kopje maizena

4 lenteui het groene gedeelte klein gehakt

1/4 kopje olie