Champignoncurry


Pureer de benodigdheden voor de pasta in een blender, keukenmachine of vijzel en zet apart. Of gebruik 2 eetlepels groene currypasta.
Verhit de olie in de wok of pan bak er de champignons goudbruin in, ong. 3 minuten. Giet er dan het kruidenmengsel door, roerbak ong. 30 sec. en schenk er de kokosmelk over.
Stoof dit zachtjes zonder deksel op de pan ong. 8 minuten.
Serveer de champignoncurry gegarneerd met blaadjes laurier en een rijstgerecht b.v. een citroenpilaf of sinaasappelrijst.

Succes en eet smakelijk!!





Thailand

Thailand

Vegetarisch

4 pers

no:53/971 << >>
500 gr. champignons, geborsteld en in plakjes gesneden

pasta
2 groene chilipepers, klein gehakt
1 eetlepel korianderblad, klein gehakt
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel chilipoeder
2 tenen knoflook gehakt
1 ui gehakt

1.5 dl. kokosmelk
zout

2 eetlepels olie
enkele laurierblaadjes